Stevige eiken picknicktafels

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een stevige eiken picknicktafel, tuintafel of tuinbank waar je jaren van kunt genieten en heerlijk op kunt zitten! Wij verkopen aan particulieren, horeca en bedrijven die onze goede kwaliteit waarderen.

Onze stevige eiken picknicktafels en andere meubels worden ontworpen en handgemaakt in onze timmerfabriek in Wijk bij Duurstede. Geen import, maar degelijk Hollands vakwerk! De picknicktafels worden gemaakt van ca. 5 cm dik eikenhout en worden in diverse lengtes en modellen geleverd. Het gewicht bedraagt ca. 150 KG tot 250 KG.

Video: hoe maken wij eiken picknicktafels

Bekijk hoe wij onze eiken picknicktafels maken

(op onze Facebookpagina kun je ook 360° video’s bekijken)

Elke tafel is uniek

Wij hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt.Via onze webshop verkopen wij de standaard producten en afmetingen die het meeste verkocht worden aan bedrijven en particulieren. Ondanks onze kleinschaligheid zijn wij ook groot in maatwerk. Benieuwd? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Levertijd

Bestellingen bezorgen wij doorgaans binnen 2 tot 3 weken. Onze betrouwbare vervoerder neemt contact met je op om samen een afleverafspraak in te plannen. Hierdoor weet je zeker dat je thuis bent om ons mooie product in ontvangst te nemen.

Wil je de tafel zelf komen afhalen in Wijk bij Duurstede? Uiteraard is dat ook mogelijk!

Zo maken wij stevige handgemaakte picknicktafels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.