Verzenden

Verzenden

Als je een prachtige picknicktafel hebt besteld, wil je zeker weten dat deze goed en wel bij je thuis terechtkomt. En natuurlijk op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Lees hier alles over de levertijd en verzending van onze producten.

Wat zijn de levertijden?

Artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad, worden in de meeste gevallen binnen 1 week geleverd. Voor de artikelen die niet direct op voorraad zijn, gelden andere levertijden. Hierover word je dan geïnformeerd.

Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Wij hebben echter geen massaproductie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek. De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt. Afhankelijk van het seizoen en de verzendmethode is de levertijd ca. 2 tot 3 weken.

Bij het versturen van de bestelling maakt de vervoerder een afspraak met je over de gewenste en mogelijke leverdatum.

Wanneer wordt mijn picknicktafel bezorgd?

Laat je een picknick- of tuintafel bezorgen? Let dan op de volgende aandachtspunten:

  • Onze vervoerder neemt telefonisch contact op om een afleverafspraak in te plannen. Een half uur voordat de chauffeur arriveert, belt hij ter bevestiging.
  • Ben je niet thuis op het afgesproken tijdstip? Dan brengen wij bij een nieuwe afspraak de verzendkosten nogmaals in rekening. Dit omdat de vervoerder het product mee terug moet nemen en hij hier extra kosten voor heeft.
  • De producten worden geleverd op de begane grond, maximaal 25 meter lopen van de vrachtwagen.
  • Het bezorgadres moet bereikbaar zijn met een vrachtauto/trailer.
  • Wanneer het product gebracht wordt is het handig als je vast voorbereidingen treft. Denk hierbij aan het vrijmaken van een plek waar het bouwpakket komt te staan.

Is mijn bestelling al verzonden?

Als jouw product is verzonden, krijgt je automatisch een verzendbevestiging per e-mail. Ook kun je in jouw account zien of jouw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. Bij al onze pakketten is een ‘track & trace’-code beschikbaar, zodat je de verzending online kunt volgen. Als je inlogt in jouw account en klikt op ‘Volg mijn bestelling’, dan vind je hier de actuele status.

Als de bestelling in je account de status ‘verzonden’ heeft, maar je hebt deze nog niet ontvangen op de afgesproken datum, dan kun je het beste nog een werkdag wachten. Vanwege de uitzonderlijke afmetingen van onze pakketten, doet de vervoerder soms een enkele dag langer over de bezorging van een bestelling. Als jouw bestelling onverhoopt vertraagd is, dan word je daarover geïnformeerd.

Hoe wordt de picknicktafel of tuintafel/tuinbank geleverd?

Onze producten worden “vervoervriendelijk” verkocht. Uiteraard voorgeboord en geleverd met een duidelijke handleiding, schroeven en “houtdeuvels” om het product goed in elkaar te kunnen zetten.

Mocht je het product persoonlijk komen afhalen, vergis je niet in het gewicht en de afmetingen van het de picknicktafel! Zorg voor een stevige aanhanger, eventueel met kleden en spanbanden ter bescherming van de picknicktafel.