Afhalen

Wil je de picknicktafel, tuintafel of tuinbank zelf afhalen, dan is het wel zo praktisch om te weten wat je nodig hebt. Als belangrijkste moet je hiervoor rekening houden met de maat en het gewicht van het product. De afmetingen en het gewicht van het (gemonteerde) product kun je vinden in onze webshop.

TIP: vergis je niet in het gewicht en de afmetingen van de (picknick)tafel! Zorg voor een stevige aanhanger, eventueel met kleden ter bescherming.

Wanneer kan ik het product afhalen?

Nadat we de betalingen ontvangen hebben en het product klaar is, nemen we contact met je op om een afspraak te maken om het product af te komen halen. Zo weet je zeker dat wij aanwezig zijn en het product af is.

Waar kan ik het product afhalen?

Ons afhaalcentrum is gevestigd in Cothen, vlakbij Wijk bij Duurstede. Ons adres is: Bredeweg 7b, 3945 PD Cothen

Hoe wordt het product geleverd?

Onze picknicktafels worden “vervoervriendelijk” (als bouwpakket) geleverd. Uiteraard is een duidelijke montagehandleiding bijgevoegd, net als schroeven en “houtdeuvels” om het houten meubel goed in elkaar te kunnen zetten.

Tuintafels of eettafels leveren wij daarentegen compleet, deze monteren wij standaard al. Bij tafels heb je daarom de keuze om het product op te halen in Cothen, of het te laten bezorgen voor een bedrag van € 85 (dit vanwege het gewicht en de afmetingen van deze tafels). Heb je je oog laten vallen op een tafel van boven de € 1000, dan heb je geluk: dan is de verzending sowieso gratis!