Klantenservice

Je vindt hier meer informatie over de verschillende stappen bij het bestellen, betalen, afhalen, verzenden en retourneren. Kom je er niet uit en wil je even overleggen? Neem dan even contact met ons op!

Bestellen

Geweldig, je hebt één van onze picknicktafels op het oog, en je wilt deze graag bestellen! Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? En wat komt hierbij kijken? Lees hier meer.

Betalen

Bij ons kun je op verschillende manieren betalen. Bij het afrekenen in onze webshop kunt je aangeven op welke manier je wilt betalen. Lees hier meer over onze betaalmogelijkheden.

Afhalen

Wil je de picknicktafel, tuintafel of tuinbank zelf afhalen, dan is het wel zo praktisch om te weten wat je nodig hebt. Als belangrijkste moet je hiervoor rekening houden met de maat en het gewicht van het product. De afmetingen en het gewicht van het (gemonteerde) product kun je vinden in onze webshop. Meer weten over afhalen? Lees hier verder.

Verzenden

Als je een prachtige picknicktafel hebt besteld, wil je zeker weten dat deze goed en wel bij je thuis terechtkomt. En natuurlijk op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Lees hier alles over de levertijd en verzending van onze producten.

Retourneren

Soms moet je helaas een product retourneren, om verschillende redenen. Op de één of andere manier past de picknicktafel toch niet zo goed bij jouw tuin als je had gedacht. Of je oog is gevallen op een ander product, zij het van ons of van de concurrent. Lees hier alles over het retourneren van een product, zodat je weet waar je op moet letten.