Picknicktafels voor basisscholen, schoolpleinen, ROC’s en universiteit koop je bij ons!

Ben je op zoek naar een stevige picknicktafel voor een school of schoolplein? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Wij hebben diverse picknicktafels bezorgd op scholen, schoolpleinen en voor instellingen waar kinderen “met een rugzakje” verblijven. Elke tafel is handgemaakt en dus uniek! Wij leveren maatwerk: alle lengtes en hoogtes zijn bespreekbaar.

picknicktafels school
10 picknicktafels bezorgd op het nieuwe Da Vinci college (2016) in Breda

Onze stevige eiken picknicktafels voor kinderen worden met de hand gemaakt in onze Nederlandse werkplaats door echte vaklieden. Veiligheid voor kinderen vinden wij belangrijk: er zijn bijvoorbeeld geen uitstekende schroeven te vinden aan onze picknicktafels waaraan de studenten of leerlingen zich kunnen verwonden. En natuurlijk zijn de tafels hoogwaardig afgewerkt. Daardoor zijn de tafels bij uitstek geschikt voor basisscholen, een ROC of college.

 

picknicktafel schoolplein
schoolmeubilair

Bovendien is het een praktische en gezellige oplossing: er kunnen veel kinderen plaatsnemen aan een picknicktafel.

De tafels worden gemaakt van 5 CM dik eikenhout en gaan daardoor met gemak jarenlang mee.

stevige eiken picknicktafel

Wil je eerst meer informatie over ons meubilair voor scholen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

OVER Tim – eigenaar van eikenpicknicktafel.nl webshop

Voor mijn bedrijf en gezin was ik op zoek naar een stevige en mooie picknicktafel. Ik was de “bouwmarktkwaliteit” zat.

Zo moeilijk moet het toch niet zijn om een robuuste picknicktafel te kopen? Eentje die niet na 2 jaar uit elkaar valt of begint te rotten omdat het uit dun of slecht hout bestaat?

Ook vond ik het belangrijk dat de picknicktafel in Nederland gemaakt was. Geen Oost-Europese “importkwaliteit”, maar gewoon degelijk Hollands vakwerk. Ik vond en vind het belangrijk om de lokale ondernemer te ondersteunen en hecht belang aan ambachtelijke beroepen. Daarbij speelt de impact op het milieu ook een grote rol om (geïmpregneerd hout) niet te willen importeren als we in Nederland of vlak over de grens in Duitsland mooie robuuste boomstammen kunnen kopen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik enkele bedrijven tegen die picknicktafels aanbieden, maar wat ik zag was slechte kwaliteit, geïmporteerde picknicktafels en geïmpregneerd hout. Kortom, niets voor mij!

Lees het hele verhaal achter eikenpicknicktafel.nl …

Picknicktafels voor school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.