Eiken picknicktafel op maat

Een eiken picknicktafel op maat maken is onze specialiteit. Wij zijn trots op onze stevige, handgemaakte eiken picknicktafels en tuinmeubels die jarenlang meegaan. We maken graag een maatwerk picknicktafel voor u. Bespreek de mogelijkheden!

Eiken picknicktafel op maat voor bedrijven en particulieren

Voor een massief eiken picknicktafel op maat waar je jarenlang van kunt genieten, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook een tuintafel of tuinbank voor jarenlang zitplezier behoort tot de mogelijkheden! Wij verkopen aan particulieren, horeca en bedrijven die onze hoge kwaliteit waarderen. Dus of je nu als ondernemer op zoek bent naar een mooie invulling voor het (bedrijfs)terras, of als gezin een waar picknickparadijs wilt maken van je tuin. Onze vakmensen denken graag met je mee over de mogelijkheden. Laat je ideeën en wensen aan ons weten, en daag ons uit.

Echt duurzaam eikenhout

Wij werken met zogenaamd Inlands en Europees eiken. Inlands en Europees eikenhout is duurzamer en sterker dan bijvoorbeeld Amerikaans eiken (dat qua inkoop een stuk goedkoper is).

Hollands vakwerk, handgemaakt

Onze stevige eiken picknicktafels en andere meubels worden ontworpen en handgemaakt in onze timmerfabriek in Midden-Nederland. Geen import, maar degelijk Hollands vakwerk! We maken de picknicktafels van ca. 5 cm dik eikenhout en leveren deze in diverse lengtes en modellen. Het gewicht van deze buitentafels bedraagt tussen de 150 KG en 250 KG. Naast deze standaardmodellen maken wij regelmatig maatwerk picknicktafels.

Waarom picknicktafel kopen bij eikenhoutenpicknicktafel.nl?

  • Uniek. Elk product dat wij maken is mensenwerk, en daarom uniek.
  • Eerlijk. Wij luisteren naar jouw wensen, nagenoeg alles is mogelijk. Maar als iets niet kan, dan liegen we daar niet over.
  • Duurzaam. Gemaakt van de beste kwaliteit eikenhout, gaat veel langer mee dan bouwmarktkwaliteit tuinmeubelen.
  • Montageservice. Als je wilt, kun je gebruikmaken van onze montageservice.

Inspiratie nodig?

Heb je nog niet precies voor je hoe jouw ideale picknicktafel op maat eruit moet gaan zien? Bekijk voor inspiratie onze Facebookpagina, met eindproducten die wij voor diverse klanten maakten.

Wat is de levertijd van de picknicktafels?

Bestellingen bezorgen wij doorgaans binnen 2 tot 3 weken. Onze vervoerder neemt contact met je op om samen een afleverafspraak in te plannen. Hierdoor weet je zeker dat je thuis bent om ons mooie product in ontvangst te nemen.

Wil je de picknicktafel toch even zien voordat je hem in huis haalt?

Maak een afspraak in onze werkplaats om de tafel vooraf te kunnen zien.

Afhalen ook mogelijk

Ook is het mogelijk om de bestelling bij ons te komen afhalen in Wijk bij Duurstede. Jouw keuze kun je aangeven bij het plaatsen van de bestelling in onze webshop.

Tip! Let wel op de afmetingen en het gewicht als je het product zelf komt afhalen! Je zult niet de eerste zijn die zich hierin vergist.

Neem contact op!

Heb je vragen? Klik dan hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen! Wil je bellen om te overleggen? Je kunt Tim dan bereiken op 0343-234100.