Robuuste picknicktafel te koop

Wil je een robuuste picknicktafel voor jullie gezin of bedrijf voor jarenlang kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres om stevige eiken picknicktafels te kopen! Wij verkopen voornamelijk aan particulieren, bedrijven en horeca die onze hoge kwaliteit waarderen. In onze webshop vind je alle modellen en actuele prijzen. Staat jouw keuze er niet bij? Geen nood! Wij leveren ook maatwerk. Neem even contact op. Vanzelfsprekend leveren wij door heel Nederland.

robuuste picknicktafel te koop

Dit maakt onze robuuste picknicktafels uniek

Eikenhout is een duurzame en robuuste houtsoort. Dat moet je toch aanspreken? Het voordeel is dat dit hout gewoon in Nederland groeit en niet, zoals bijvoorbeeld hardhout, geïmporteerd hoeft te worden. Qua levensduur mag je van eiken veel verwachten: onze picknickbanken gaan in de praktijk 15 jaar of langer mee (geen garantie).

Onze stevige eiken picknicktafels worden ontworpen en handgemaakt in onze timmerfabriek in Gelderland (nabij Wijk bij Duurstede). Geen import, maar degelijk Hollands vakwerk! Onze picknicktafels worden gemaakt van 5 cm dik eikenhout en zijn in diverse lengtes en modellen beschikbaar. Het gewicht bedraagt ca. 150 KG tot 250 KG. Onze tafels worden extra glad afgewerkt. Bovendien zijn onze tafels veilig, omdat er geen uitstekende schroeven zichtbaar zijn. De picknicktafels worden gemaakt van inlands eikenhout (het meest stevige eikenhout dat beschikbaar is). Kortom, een uitstekende keuze als je een duurzaam alternatief zoekt voor een hardhouten picknicktafel!

Levertijd eiken picknicktafels

Bestellingen bezorgen wij doorgaans binnen 2 tot 3 weken. Wij nemen contact met je op om samen een afleverafspraak in te plannen. Hierdoor weet je zeker dat je aanwezig bent om ons mooie product in ontvangst te nemen.

boomstam picknicktafel webshop

Ook is het mogelijk om de bestelling bij ons te komen afhalen. Jouw keuze kun je aangeven bij het plaatsen van de bestelling in onze webshop.

Tip: Let wel op de afmetingen en het gewicht als je het product zelf komt afhalen! Je zult niet de eerste zijn die zich vergist in onze zware kwaliteit picknicktafels 😉

OVER EWOUD – eigenaar van eikenpicknicktafel.nl webshop

Voor mijn bedrijf en gezin was ik op zoek naar een stevige en mooie picknicktafel. Ik was de “bouwmarktkwaliteit” zat.

Zo moeilijk moet het toch niet zijn om een robuuste picknicktafel te kopen? Eentje die niet na 2 jaar uit elkaar valt of begint te rotten omdat het uit dun of slecht hout bestaat?

Ook vond ik het belangrijk dat de picknicktafel in Nederland gemaakt was. Geen Oost-Europese “importkwaliteit”, maar gewoon degelijk Hollands vakwerk. Ik vond en vind het belangrijk om de lokale ondernemer te ondersteunen en hecht belang aan ambachtelijke beroepen. Daarbij speelt de impact op het milieu ook een grote rol om (geïmpregneerd hout) niet te willen importeren als we in Nederland of vlak over de grens in Duitsland mooie robuuste boomstammen kunnen kopen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik enkele bedrijven tegen die picknicktafels aanbieden, maar wat ik zag was slechte kwaliteit, geïmporteerde picknicktafels en geïmpregneerd hout. Kortom, niets voor mij!

Lees het hele verhaal achter eikenpicknicktafel.nl …

Robuuste picknicktafel te koop