Picknicktafel voor de horeca

Bij ons ben je aan het juiste adres om een stevige picknicktafels voor de horeca te kopen waar jouw klanten jaren van kunnen genieten! Wij verkopen voornamelijk aan scholen, horeca en bedrijven die onze hoge kwaliteit waarderen. In onze webshop vind je alle modellen en actuele prijzen. Op dit moment hebben wij enkele picknicktafels in de aanbieding! En vanzelfsprekend leveren wij onze stevige picknicktafels door heel Nederland.

Onze picknicktafels worden ontworpen en handgemaakt in onze timmerfabriek in Gelderland (nabij Wijk bij Duurstede). Geen import, maar degelijk Hollands vakwerk! De picknickbanken worden gemaakt van ca. 5 cm dik inlands eikenhout en worden in diverse lengtes en modellen geleverd. Het gewicht bedraagt ca. 150 KG tot 250 KG.

Kun je jouw model in de webshop niet vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op! We denken graag met je mee en kunnen vrijwel alle afmetingen leveren.

picknicktafel horeca
picknick tafel voor horeca

Bestellingen bezorgen wij doorgaans binnen 2 tot 3 weken. Onze betrouwbare vervoerder neemt contact met je op om samen een afleverafspraak in te plannen. Hierdoor weet je zeker dat je of een van de medewerkers aanwezig bent om onze picknicktafels in ontvangst te nemen.

webshop horeca picknicktafels

Ook is het mogelijk om de houten picknickbanken bij ons te komen afhalen. Jouw keuze kun je aangeven bij het plaatsen van de bestelling in onze webshop.

Tip: Let wel op de afmetingen en het gewicht als je het product zelf komt afhalen! Je zult niet de eerste zijn die zich vergist in onze zware kwaliteit picknicktafels 😉

OVER EWOUD – eigenaar van eikenpicknicktafel.nl webshop

Voor mijn bedrijf en gezin was ik op zoek naar een stevige en mooie picknicktafel. Ik was de “bouwmarktkwaliteit” zat.

Zo moeilijk moet het toch niet zijn om een robuuste picknicktafel te kopen? Eentje die niet na 2 jaar uit elkaar valt of begint te rotten omdat het uit dun of slecht hout bestaat?

Ook vond ik het belangrijk dat de picknicktafel in Nederland gemaakt was. Geen Oost-Europese “importkwaliteit”, maar gewoon degelijk Hollands vakwerk. Ik vond en vind het belangrijk om de lokale ondernemer te ondersteunen en hecht belang aan ambachtelijke beroepen. Daarbij speelt de impact op het milieu ook een grote rol om (geïmpregneerd hout) niet te willen importeren als we in Nederland of vlak over de grens in Duitsland mooie robuuste boomstammen kunnen kopen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik enkele bedrijven tegen die picknicktafels aanbieden, maar wat ik zag was slechte kwaliteit, geïmporteerde picknicktafels en geïmpregneerd hout. Kortom, niets voor mij!

Lees het hele verhaal achter eikenpicknicktafel.nl …

Picknicktafel voor horeca