Zware kwaliteit picknicktafel

Bij ons ben je aan het juiste adres om een zware kwaliteit picknicktafel te kopen waar je jaren van kunt genieten! Wij verkopen voornamelijk aan particulieren, horeca en bedrijven die onze hoge kwaliteit waarderen. In onze webshop vind je alle modellen en actuele prijzen. En vanzelfsprekend leveren wij door heel Nederland.

Onze zware eiken picknicktafels worden ontworpen en handgemaakt in onze timmerfabriek in Gelderland (nabij Wijk bij Duurstede). Geen import, maar degelijk Hollands vakwerk! De stevige kwaliteit picknicktafels worden gemaakt van ca. 5 cm dik eikenhout en worden in diverse lengtes en modellen geleverd. Het gewicht bedraagt ca. 150 KG tot 250 KG.

Bestellingen bezorgen wij doorgaans binnen 2 tot 3 weken. Onze betrouwbare vervoerder neemt contact met je op om samen een afleverafspraak in te plannen. Hierdoor weet je zeker dat je thuis bent om ons mooie product in ontvangst te nemen.

zware houten picknicktafel

Ook is het mogelijk om de bestelling bij ons te komen afhalen. Jouw keuze kun je aangeven bij het plaatsen van de bestelling in onze webshop.

Tip: Let wel op de afmetingen en het gewicht als je het product zelf komt afhalen! Je zult niet de eerste zijn die zich vergist in onze zware kwaliteit picknicktafels 😉

OVER EWOUD – eigenaar van eikenpicknicktafel.nl webshop

Voor mijn bedrijf en gezin was ik op zoek naar een stevige en mooie picknicktafel. Ik was de “bouwmarktkwaliteit” zat.

Zo moeilijk moet het toch niet zijn om een robuuste picknicktafel te kopen? Eentje die niet na 2 jaar uit elkaar valt of begint te rotten omdat het uit dun of slecht hout bestaat?

Ook vond ik het belangrijk dat de picknicktafel in Nederland gemaakt was. Geen Oost-Europese “importkwaliteit”, maar gewoon degelijk Hollands vakwerk. Ik vond en vind het belangrijk om de lokale ondernemer te ondersteunen en hecht belang aan ambachtelijke beroepen. Daarbij speelt de impact op het milieu ook een grote rol om (geïmpregneerd hout) niet te willen importeren als we in Nederland of vlak over de grens in Duitsland mooie robuuste boomstammen kunnen kopen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik enkele bedrijven tegen die picknicktafels aanbieden, maar wat ik zag was slechte kwaliteit, geïmporteerde picknicktafels en geïmpregneerd hout. Kortom, niets voor mij!

Lees het hele verhaal achter eikenpicknicktafel.nl …

zware kwaliteit picknicktafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.