Oerdegelijke eiken picknicktafels, tuintafels en banken

Bekijk de reviews van onze klanten

Puur vakwerk en korte levertijd. Prettig zaken doen met dit bedrijf.
Mooie tafel. Makkelijk in elkaar te zetten door het goede voorbereidende werk in de werkplaats
Snelle levering en duidelijke communicatie van onze schitterende robuuste boomstamtafel door Ewoud. Foto's verstuur ik je nog per mail. Groet, Hans

Eiken picknicktafels en tuinmeubels die jarenlang meegaan

Massief eiken picknicktafels, tuintafels of tuinbanken die jarenlang meegaan. Zowel particulieren als horeca en bedrijven kunnen onze topkwaliteit handgemaakte tuinmeubels waarderen. Ontdek de diverse lengtes en modellen eiken picknicktafels die wij leveren, of kies voor een eiken picknicktafel op maat!

Wat maakt een eiken picknicktafel van eikenpicknicktafel.nl zo bijzonder?

Uniek product

Elke picknicktafel en elk tuinmeubel dat wij maken is mensenwerk, en daarmee uniek. Omdat wij maatwerk leveren werken wij niet met een voorraad, maar op bestelling. We maken bijzonder tuinmeubilair dat blijft boeien, zoals een boomstam picknicktafel of aluminium picknicktafel, een eiken tuintafel maar ook een kinderpicknicktafel voor de allerkleinsten van het gezin.

Robuuste picknicktafels

Onze robuuste picknicktafels zijn gemaakt van ca. 5 cm dik eikenhout, en gaan daardoor tot wel 10+ jaar mee! Door de materialen en montage zijn onze picknicktafels superstevig en heel stabiel.

Hollands vakwerk

Onze stevige eiken picknicktafels en andere meubels worden ontworpen en handgemaakt in onze timmerfabriek in Midden-Nederland. Geen import, maar degelijk Hollands vakwerk!

Duurzaam

We werken met zogenaamd Inlands en Europees eiken. Dit type eikenhout is duurzamer en sterker dan bijvoorbeeld Amerikaans eiken. Alle boomstammen die we gebruiken komen uit Nederland of vlak over de grens uit Duitsland. Weinig transport betekent weinig uitstoot, en er gaan geen bedreigde bossen verloren. Lees hier meer over ons duurzame hout.

Picknicktafel kopen

We hebben geen magazijnen vol met tafels staan. Wij maken alles met de hand, en op maat. In onze webshop vind je ons hele assortiment. Je kunt eventueel een keer bij ons binnen lopen (op afspraak, op zaterdagen), maar je kunt bij ons gewoon veilig online je houten picknicktafel kopen. Je kiest eenvoudig de picknicktafel die je wilt, bestelt en betaalt (veilig, via iDeal) en wij leveren de tafel op de afgesproken datum bij je thuis. Lees hier meer over het bestelproces. Je kleine of grote picknicktafel kopen kan dus gewoon in onze webshop, veilig en vertrouwd.

 

picknicktafel webshop

TIM – eigenaar van eikenpicknicktafel.nl webshop

Tijdens mijn naar zoektocht naar een stevige en mooie picknicktafel voor mijn bedrijf en klant, kwam ik enkele bedrijven tegen die picknicktafels aanbieden, maar wat ik zag was slechte kwaliteit, geïmporteerde picknicktafels en geïmpregneerd hout. Kortom, niets voor mij! Dit is één van de redenen waarom ik dit bedrijf ben begonnen.
Ben jij ook klaar met tuinmeubelen die na enkele jaren alweer uit elkaar vallen of waarvan het hout begint te rotten? Ben je net als ik ook de “bouwmarktkwaliteit” zat? En ga je liever voor oerdegelijke Hollands vakwerk, dat jarenlang meegaat? Waar vakkundige mensenhanden met veel plezier en passie aan gewerkt hebben? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Lees het hele verhaal achter eikenpicknicktafel.nl …